YAZ OKULU DUYURUSU

YAZ OKULUNA BAŞVURACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Yaz Okulu Programına kayıt yaptıracak öğrencilerin,  açılacak dersler listesinde belirtilen derslere ait ücret miktarlarını Kemah MYO Yaz Okulu Hesabı  T.C. Halk Bankası Erzincan Şubesi T.C. Halk Bankasındaki “TR 500001200934400004000095”  nolu hesabına yatırarak banka dekontu ile birlikte 29/05/2017 – 02/06/2017 tarihleri arasında Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir.

NOT: Diğer Meslek Yüksekokulu ve Üniversitelerden gelen öğrenciler kayıt için öğrenci belgesinot dökümü (transkript) ve izin belgelerini öğrenci işlerine vermeleri zorunludur.

* Yaz Okulu Ön Kayıt ve Katkı Payı Yatırma Tarihleri 29.05.2017-02.06.2017

* Dersin açılmasının kesinleşmesi durumunda katkı payı yatırarak ön kayıt yaptırmış olan öğrencilerin kesin kayıt işlemleri 05.06.2017 – 09.06.2017 tarihleri arasında öğrenci işleri birimi tarafından yapılacaktır.

* Açılması kesinleşmiş olan derse ön kayıt yaptırmamış olan öğrenciler de, kesin kayıt tarihleri arasında katkı payı yatırarak kayıt olabilir.

* Yaz Okulu Ders Başlangıç Tarihi: 12.06.2017 Bitiş Tarihi : 06.08.2017

* Ödeme yapıldıktan sonra dekont, başvuru formuna eklenerek meslek yüksekokulumuz öğrenci işleri birimine verilecektir.

* Yaz okulunda bir dersin kesin olarak açılabilmesi için o derse en az 25 öğrencinin ön kayıt yaptırmış olması gerekmektedir. Ön kayıt sayısının 25’in altında olması durumunda dersin kesin olarak açılması dersi yürütecek olan öğretim elemanının olumlu görüşüne bağlıdır.

* Yaz okulunda 20 Kredi (ACTS) yi geçmemek üzere en fazla 4 ders alınabilir.

* Ön kayıtlardan sonra dersin açılmaması durumunda ödenen yaz okulu ücretlerinin iadesi öğrencinin yaz okulu başvuru formunda belirteceği kendisine ait IBAN numarasına yapılacaktır. (AKSAKLIK OLMAMASI İÇİN ÖĞRENCİLERİN IBAN NUMARALARINI DOĞRU YAZMALARI ÖNEMLİDİR.)

* Öğrenciler yaz okulunda aynı anda birden fazla Yükseköğretim Kurumundan ders alabilirler. Ancak toplam alabileceği ders sayısı 4 (dört)ten fazla olamaz.

* Öğrencilerin ön kayıt formunu öğrenci işlerine teslim etmeden önce danışmanlarına onaylatmaları gerekmektedir.

* Öğrenciler almak istedikleri dersi (meslek yüksekokulumuzda açılıp açılmamasına bakılmaksızın) başka bir Yükseköğretim Kurumundan alabilirler.

* Kredi Saati: 2 Kredi İçin = 36,96 TL

Yaz Okuluna Başvuracak Öğrenciler için Dilekçe Örnekleri:

Yaz Okulu Ön Kayıt Formu

Yaz Okulu Kesin Kayıt Formu