Rektörümüzden Kemah MYO Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Rektör Yardımıcısı Prof.Dr. Adem BAŞIBÜYÜK ve Genel Sekreter Prof.Dr. Abdulkadir ÇOBAN Kemah Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Ziyarette, Yükseokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULUT, akademik ve idari personel de hazır bulundu. Meslek Yüksekokulunun çeşitli birimleri ile dersliklerini gezen Rektörümüz, Öğrencilerle çok amaçlı toplantı salonunda bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.

Daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, onlara derslerine sıkı çalışmaları ve geleceğe dair hedeflerini daima yüksek tutmaları tavsiyesinde bulunarak Yüksekokulumuzdan ayrıldı.

r5

r6