ORYANTASYON PROGRAMI

KEMAH MYO ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ORYANTASYON PROGRAMI YAPILDI

Üniversitemiz 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı başlangıcında, özellikle yeni kayıt yaptırarak Kemah Meslek Yüksekokuluna gelen öğrencilere yönelik 07/10/2016 tarihinde saat. 15.00’da çok amaçlı salonda oryantasyon amaçlı Program düzenlendi.

Programda konuşmacı Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULUT’un yanı sıra akademik personelde hazır bulundu. Konuşmasına ilk olarak okulumuzu tercih ederek gelen öğrencilere teşekkürlerini sunarak başladı. Erzincan İlimiz ve Kemah İlçesi hakkında tarihsel bilgiler ile günümüzdeki durumu hakkında bilgiler sunuldu. Öğrencilerimize eğitim hayatına ve sosyal hayata nasıl tutunmaları gerektiği hakkında aydınlatıcı bilgiler sunuldu. Bu bilgiler öğrenci ile ilçe halkı arasında iletişim ve işbirliği, okul yaşantısında öğrenci ve hoca arasındaki ilişkilerin nasıl olacağı ne yapılırsa daha huzurlu, mutlu ve başarılı eğitim dönemi geçirileceğine ve yaşamları boyunca nasıl başarılı birey olunacağına yönelik aydınlatıcı bilgiler verildi.

Program sonunda öğrencilere başarılı, mutlu, huzurlu bir eğitim öğretim dönemi geçirmeleri hususunda temennilerde bulunularak, okulla ilgili beklentileri, ne gibi problemlerle karşılaşıldığı soruldu. Öğrencilerin dilek ve temennilerinin alınmasının ardından program sona erdi.