Rektörümüzden Kemah MYO Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. İlyas ÇAPOĞLU, Kemah Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Ziyarette, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULUT ve Öğretim Görevlileri de hazır bulundu. Meslek Yüksekokulda derslikleri gezen Rektör Prof. Dr. ÇAPOĞLU, öğrencilerle dersliklerde sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Ayrıca Çağrı Merkezi Uygulama Laboratuarında öğrencilerin uygulama dersini izledi. Öğrencilerin performansını beğenen Rektörümüz uygulama hakkında bilgi aldı. Öğrencilere derslerine sıkı çalışmaları ve geleceğe dair hedeflerini daima yüksek tutmaları tavsiyesinde bulunarak okuldan ayrıldı.

Daha sonra  Rektör Prof. Dr. İlyas ÇAPOĞLU, Kemah Kaymakamı Cuma ÇOTU’yu Makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem BAŞIBÜYÜK, Genel Sekreter Prof. Dr. Abdulkadir ÇOBAN ve Kemah Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULUT’unda eşlik ettiği ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.